HomeInformatieDeelnemersDealersContact 
      
 
Ik doe mee!
inlognaam of e-mail adres:

wachtwoord:

 inloggegevens opslaan?
wachtwoord vergeten?

Ik ben dealer

Ik ben Fietshandelaar:

Omdat veel werkgevers het fietsgebruik stimuleren, beloont zij hun medewerkers die op de fiets naar het werk komen. Hierdoor daalt het ziekteverzuim, verbetert de bereikbaarheid en is er ruimte op de parkeerplaats. Verder is fietsen groen en levert u als woon-werkfietser een prima bijdrage aan de CO2 reductie.

Hoe werkt het:


De fietsen van de werknemers worden voorzien van een tag. In de fietsenstalling van uw bedrijf hangt een ontvanger, en deze registreert elke fietsrit naar het werk. Daar hoeft u dus zelf niets voor te doen.

U wordt beloond met punten, en deze noemen wij Bikies. Deze beloning kan een vast aantal Bikies per rit zijn, Bikies per gefietste kilometers, of een combinatie van beiden. Een extra bonus voor het fietsen in bijvoorbeeld de wintermaanden behoort ook tot de mogelijkheden.

De deelnemer bekijkt via de persoonlijke pagina ‘Mijn Bikies” op deze webpagina zelf zijn fietsdagen en gespaarde saldo. De gespaarde Bikies kunnen worden verzilverd in de webshop, of bij een aangesloten rijwielhandelaar. U kunt dusmet uw gespaarde Bikies fietsgerelateerde producten bestellen, kopen in de rijwielzaak, of gewoon uw fiets na laten kijken.

De medewerker kan zijn Bikies eenvoudig verzilveren in de rijwielzaak. De rijwielhandelaar logt in in zijn persoonlijke pagina, vult het klantnummer en het aantal te declareren Bikies in en de computer vraagt om de pincode van de medewerker. De medewerker voert zijn pincode zelf in en beantwoordt de vraagt of hij akkoord gaat met de hoeveelheid af te schrijven Bikies. Deze Bikies worden bijgeschreven op het saldo van de handelaar en eens in de maand met hem/haar afgerekend.


Wilt u meer weten of zelf Bikies accepteren?


Neem contact met ons op.


Uit de spaarshop


Boeken Cadeaubon twv Eur 50,-
1438 Bikies

Wijncadeau t.w.v. Eur 50,-
1438 Bikies

Speelgoed cadeaubon t.w.v. Eur 10,-
288 Bikies


copyright © 2023 fietsendnaarjewerk.nlVoorwaardenContact