HomeInformatieDeelnemersDealersContact 
 
    
 
Ik doe mee!
inlognaam of e-mail adres:

wachtwoord:

 inloggegevens opslaan?
wachtwoord vergeten?

Fietsend naar je werk

Ook DGDiergeneeskunde start met het FietsendNaarJeWerk spaarsysteem. Als medewerker kun je vanaf 19 mei bonuspunten ofwel bikies gaan verdienen door met de fiets naar het werk te komen. Je kunt je daarvoor nu al aanmelden.

Wat houdt de bonusregeling in? Medewerkers die naar het werk fietsen, komen in aanmerking voor een beloning. De beloning is afhankelijk van de afstand woning-werk. Hiervoor wordt een tag aan je fiets bevestigd Per dag wordt via de tag één fietsbeweging geregistreerd bij de fietsenstallingen en daarvoor krijg je bikies. De bikies kun je verzilveren in de speciale webshop of bij de aangesloten fietshandelaren. Bijvoorbeeld voor een onderhoudsbeurt van jouw fiets. Of voor mooie fietstassen of een regenpak. Maar ook voor een tegoedbon voor een lekker broodje van de week of een maaltijdsalade in het bedrijfsrestaurant.

Na aanmelding krijg je een e-mail met uitleg waar en wanneer je de benodigde tag kunt laten bevestigen aan jouw fiets. Elke keer dat je de fietsstalling binnenkomt, wordt jouw fietsrit geregistreerd en verdien je bonuspunten! Je krijgt een inlognaam met wachtwoord voor de website www.fietsendnaarjewerk.nl. Daar vind je ook het totaal aantal bonuspunten dat je bij elkaar hebt gefietst.

Wilt u meer weten?


Neem contact met ons op.


Uit de spaarshop


Dagje Uit cadeaukaart t.w.v. Eur 25,-
719 Bikies

Speelgoed cadeaubon t.w.v. Eur 25,-
719 Bikies

Keuze Cadeaubon twv Eur 10,-
288 Bikies


copyright © 2023 fietsendnaarjewerk.nlVoorwaardenContact