HomeInformatieDeelnemersDealersContact 
 
    
 
Ik doe mee!
inlognaam of e-mail adres:

wachtwoord:

 inloggegevens opslaan?
wachtwoord vergeten?

Fietsend naar je werk

Medisch Spectrum Twente is één van de tien organisaties die is geselecteerd voor de Spitsbrekers competitie die is opgezet door de ANWB en BNR Nieuwsradio. Het fietsbeloningssysteem van MST wordt gezien als een vooruitstrevend initiatief om medewerkers in de spits uit de file te halen.

Met een fietsbeloningssysteem stimuleert MST het fietsgebruik onder het personeel. Medewerkers die op de fiets naar het werk komen, krijgen hiervoor een vergoeding. Deze vergoeding bestaat uit punten die via een speciale webshop kunnen worden verzilverd voor fietsgerelateerde producten. Ook kunnen er fietsreparaties mee worden betaald.

63 miljoen uur. Dat is de extra tijd die Nederlandse reizigers per jaar kwijt zijn, voornamelijk door files. Dat kost veel geld, en natuurlijk een hoop ergernis. Tien bedrijven strijden om de titel Spitsbreker van het Jaar. Alle organisaties in de competitie worden door een vakkundige jury beoordeeld op impact en invloed.Ook CWZ start met het FietsenNaarJeWerk spaarsysteem. Als CWZ-medewerker kun je vanaf 10 april bonuspunten ofwel bikies gaan verdienen door met de fiets naar het werk te komen. Je kunt je daarvoor nu al aanmelden.

Wat houdt de bonusregeling in? Medewerkers die naar het werk fietsen, komen in aanmerking voor een beloning. De beloning is afhankelijk van de afstand woning-werk. Hiervoor wordt een tag aan je fiets bevestigd Per dag wordt via de tag één fietsbeweging geregistreerd bij de fietsenstallingen en daarvoor krijg je bikies. De bikies kun je verzilveren in de speciale webshop of bij de aangesloten fietshandelaren. Bijvoorbeeld voor een onderhoudsbeurt van jouw fiets. Of voor mooie fietstassen of een regenpak. Maar ook voor een tegoedbon voor een lekker broodje van de week of een maaltijdsalade in het bedrijfsrestaurant.

Je meldt je aan in Mijn CWZ. Na aanmelding in Mijn CWZ krijg je een e-mail met uitleg waar en wanneer je de benodigde tag kunt laten bevestigen aan jouw fiets. Elke keer dat je de fietsstalling binnenkomt, wordt jouw fietsrit geregistreerd en verdien je bonuspunten! Je krijgt een inlognaam met wachtwoord voor de website www.fietsendnaarjewerk.nl. Daar vind je ook het totaal aantal bonuspunten dat je bij elkaar hebt gefietst.

Wilt u meer weten?


Neem contact met ons op.


Uit de spaarshop


Boeken Cadeaubon twv Eur 10,-
288 Bikies

Dagje Uit cadeaukaart t.w.v. Eur 50,-
1438 Bikies

Boeken Cadeaubon twv Eur 100,-
2875 Bikies


copyright © 2022 fietsendnaarjewerk.nlVoorwaardenContact